implementare solutii ERP - tactiq

Implementare solutii ERP

Cu peste 20 de ani de experienta, am implementat acest ERP in peste 200 de firme

Implementare solutii ERP

Cu peste 20 de ani de experienta, am implementat acest ERP in peste 200 de firme

Implementare solutii ERP

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre digitalizare care nu inseamna altceva decat introducerea tuturor datelor din document flow-ul unei companii intr-un singur sistem informatic pentru ca apoi deciziile care se iau sa fie luate sa fie bazate pe aceste date aduse venite in timp real. Implementarea unui sistem ERP este deja o obligativitate pentru orice firma care si-a planificat o crestere a cifrei de afaceri.

Implementarea propriu zisa este un proces complex bazat pe analize detaliate ale work flow-ului unitatii in urma carora se dezvolta o strategie software care sa tina cont de specific, de particularitatile industriei, de necesarul de rapoartare sau de posibilele interfete cu alte sisteme. Facem asta 20 de ani in peste 200 de firme. Am implementat firme cu specific de productie in automotive in prelucrarea lemnului in procesare carnii, a laptelui, lanturi de magazine, service-uri auto, regii, primarii. Am dezvoltat si personalizat zeci de interfete cu diferite dispozitive, toate pentru a aduce datele intr-un singur loc. Toate pentru a oferi luarea unei decizii bazate pe informatii corecte.

implementare solutii ERP tactiq.ro
RISCURILE la care esti expus daca nu ai un ERP:In acest moment, fluxurile Sumiriko sunt optimizate, iar redundanta in operare a fost eliminata. Investitia in ASiS ERP a insemnat o imbunatatire evidenta a fluxului informational, iar colaborarea dintre departamente a crescut considerabil.

Grigorina Pasztor, CFO - Sumiriko

Implementare solutii ERP - tactiq

Beneficii

Decizii
bazate pe date
Indicatori economici
in timp real
Controlul
costurilor
Eliminarea
redundantei
Digitalizarea
tuturor proceselor
Analiza
pe centre de profitabilitate

Testimoniale

In acest moment, fluxurile Sumiriko sunt optimizate, iar redundanta in operare a fost eliminata. Investitia in ASiS ERP a insemnat o imbunatatire evidenta a fluxului informational, iar colaborarea dintre departamente a crescut considerabil.

Grigorina Pasztor

CFO Sumiriko

Cativa dintre clientii care au ales ERP