Logistiq - Rentabilitatea cursei, pretul pe kilometru intern sau extern, procentul de transport plin/gol.- tactiq

Logistiq

Mareste-ti profitul cu fiecare cursa de transport

Logistiq

Mareste-ti profitul cu fiecare cursa de transport

Logistiq - aplicatie transporturi

Activitatea de transport marfuri nu este intotdeauna cea mai usoara, mai ales atunci cand datele legate de camioane, soferi, curse, deconturi sau dosare de daune nu sunt digitalizate si nu sunt interconectate cu un sistem ERP. tactiq raspunde exact acestei nevoi gestionand toate aceste informatii, incepand cu data descarcarii tahografelor, expirare licente de transport, revizii, vize psihologice pentru soferi si pana la interfete si importuri de date din Webeye, Petrom, Shell etc.

Practic, sistemul nu doar ca urmareste comenzile de transport cu datele de incarcare si descarcare, dar si gestioneaza intreg procesul de vanzare a unei curse realizata cu camioane proprii sau prin alti transporatori. Rentabilitatea cursei, pretul pe kilometru intern sau extern, procentul de transport plin/gol sunt doar cativa indicatori calculati automat care asigura un control asupra intregii activitati. In final, sistemul de alerte atasat maximizeaza randamentul acestui modul prin atentionarea persoanelor decidente legat de expirarile unor certificate, avize, revizii sau pur si simplu de atingerea unor praguri critice.

Rentabilitatea cursei, pretul pe kilometru intern sau extern, procentul de transport plin/gol. - tactiq.ro
RISCURILE la care esti expus daca nu ai Logistiq:


Stiu ca nu a fost usor sa consolidati datele din doua firme diferite intr-un singur sistem de raportare si pentru asta sunt multumitor.

Gheorghe Bara - CEO Nord Vest Camioane

Rentabilitatea cursei, pretul pe kilometru intern sau extern, procentul de transport plin/gol - tactiq

Beneficii

Gestionarea
flotei
Evidenta clara
a soferilor
Rentabilitatea
curselor
Sistem de notificare
a pragurilor
Pret de cost
calculat la kilometru
Integrare cu WebEye
Petrom, Shell

Testimoniale

Stiu ca nu a fost usor sa consolidati datele din doua firme diferite intr-un singur sistem de raportare si pentru asta sunt multumitor.

Gheorghe Bara, CEO

Nord Vest Camioane

Cativa dintre clientii care au ales Logistiq