#

Economic Data System este acum: tactiq

Dorim sa va anuntam ca ne rebranduim!

Economic Data System este acum: tactiq

Dorim sa va anuntam ca ne rebranduim!

Lumea evolueaza, tehnologia evolueaza si ea, asa ca ne-am hotarat ca dupa 9 ani sa ne innoim identitatea. Din august 2018, EDS devine tactiq. Acest lucru inseamna un nume nou, un logo nou si o noua identitate vizuala. Dar noi ramanem aceiasi ca societate, adica SC Economic Data System Srl.

Aceasta noua identitate constituie brandul pe care dorim sa il promovam si sa il dezvoltam in Romania, in Europa, si sub a carui umbrela vom activa de acum inainte. Vrem ca relatia noastra sa fie chiar mai buna ca pana acum, iar serviciile pe care vi le oferim sa se ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Va stam la dispozitie cu solutii software personalizate pentru a va ajuta sa va consolidati afacerea cu strategii si tactici competitive!

Asadar, de azi toate materialele primite de la noi (facturi, colete postale, scrisori, emailuri etc) vor purta noul logo

Profitam de aceasta ocazie pentru a va multumi pentru colaborare si pentru a va asigura de disponibilitatea noastra. Numerele de telefon ale colegilor care va stau la dispozitie raman aceleasi.

Ne gasiti si la:

Follow us:

Economic Data System (EDS) devine tactia
Customized software solutions

Suntem prezenti de 20 ani pe piata de consultanta privind solutiile informatice de business.


© tactiq 2018

Customized software solutions