Implementare ASiS ERP - tactiq

Personalizare ERP

Preia controlul asupra afacerii tale implementandu-ti o solutie personalizabila

Personalizare ERP

Preia controlul asupra afacerii tale implementandu-ti o solutie personalizabila

Implementare solutii ERP personalizate

Implementam ERP de peste 20 de ani si inca nu am gasit o companie care sa nu aiba particularitati, iar acest lucru este valabil chiar si in aceeasi industrie. Desigur modulele de baza sunt aceleasi. Balanta contabila arata la fel peste tot. Imobilizarile si statul de plata sunt la fel. Nu sunt schimbari in declaratiile obligatorii, dar lucrurile se schimba atunci cand vorbim despre centre de profit si centre de cost, bugete, productie neterminata, postcalcul, fundamentare lansare, indicatori de analiza si multe altele.

Fiindca credem ca o implementare reusita trebuie sa tina cont de toate specificele industriei respective, din echipa de implementare fac parte unul sau mai multi programatori care dezvolta rutine si module specifice. Practic modelam softul pe nevoia specifica a fiecarui client.

implementare solutii ERP tactiq.ro
RISCURILE la care esti expus daca nu ai un ERP:In acest moment, fluxurile Sumiriko sunt optimizate, iar redundanta in operare a fost eliminata. Investitia in ASiS ERP a insemnat o imbunatatire evidenta a fluxului informational, iar colaborarea dintre departamente a crescut considerabil.

Grigorina Pasztor, CFO - Sumiriko

Implementare solutii ERP - tactiq

Beneficii

Modelam ERP-ul
pe specificul industriei
Interfatam ERP-ul
cu alte softuri
Interfatam ERP-ul
cu utilaje
Interfatam ERP-ul
cu platforme WEB
Simplificam fluxurile
de introducere a datelor
Optimizarea
datelor si a rapoartelor

Testimoniale

In acest moment, fluxurile Sumiriko sunt optimizate, iar redundanta in operare a fost eliminata. Investitia in ASiS ERP a insemnat o imbunatatire evidenta a fluxului informational, iar colaborarea dintre departamente a crescut considerabil.

Grigorina Pasztor

CFO Sumiriko

Cativa dintre clientii care au ales ERP