tactiq BI - analiza datele companiei, prezentandu-le intr-un format grafic modern, intuitiv, corelat si complet modelabil - tactiq

tactiq BI

Dam viata datelor

tactiq BI

Dam viata datelor

tactiq BI analiza datelor companiei

Analizeaza repede si oriunde ai fi datele companiei tale folosind solutia BI complet integrata cu ASiS. Vizualizeaza graficele pe dispozitive mobile sau pe un ecran mare asezat in puncte cheie de vizibilitate!

BI este o aplicatie creata special pentru a analiza datele companiei, prezentandu-le intr-un format grafic modern, intuitiv, corelat si complet modelabil. Datele sunt preluate automat din baza de date ASiS, urmand ca interpretarea lor sa fie vizualizata atat pe statiile desktop, cat si pe teminalele mobile (IOS sau Android).

WMS - optimizati procesele de gestionare a martfurilor si a materialelor - tactiq.ro

Ne adresam:


Managerilor

Vizualizeaza graficele intuitive si interconectate in timp real. Analizeaza ce se intampla in businessul tau folosind o interfata web sau telefonul mobil. Primeste alerte atunci cand pragurile setate se schimba. Ia decizii bazate pe date.


Analistilor

Vizualizeaza graficele intuitive si interconectate in timp real. Treci repede de la date la actiune. Conecteaza-te cu zeci de surse, aranjeaza-ti datele cu usurinta, creaza-ti rapoarte personalizate si intuitive… toate, in cateva minute.


IT-istilor

Faciliteaza-ti managementul seturilor de date. Pastreaza-ti datele in siguranta dand acces partajat pe categorii de utilizatori. Construieste repede select-uri care mai apoi sa-ti usureze munca de editare a rapoartelor personalizate.

RISCURILE la care esti expus daca nu ai tactiq BI:Implementare solutii ERP - tactiq

Beneficii

Interpretare
vizuala a datelor
Portabilitate
indicatorilor pe device-uri mobile
Privire holistica
asupra intregii activitati
Posibilitatea
de a seta alerte
Analiza
rapida a proceselor
Prognozare
tendinte

Cativa dintre clientii care au ales tactiq BI